I like photography


My name: shiham seishu
My Fotopage: http://shihamseishu.fotopages.com/
About me: Med student
From: Malaysia
Camera:
Nikon
D1
Nikon
Friends:
mohamud fouzi ahmad
Latest entry:SINGGAH SEBENTAR......
Hang apa habaq? Aku teringin nak jumpak hang, sungguh..... View this Fotopage entry
telepon aku.....
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
aishah zain
Dah lama tak ber fp... View this Fotopage entry
EVERTONIAN
Latest entry:SUKAN SMK PADANG TERAP 2010
Laaaaaaaaaamaa sangat dah tak edit entry ni.. huhu.. dah ketagih FB langsung dilupakan fotopages ni.. nasib baik kata laluan masih diingati.. alhamdulillaaaah.. di bawah ni ada 4 keping gambar dari 200 lebih gambar yg diambil kemarin.. turunkan komen anda kiranya mahu.. terima kasih.. 8-) LOL :-D :-> :-) View this Fotopage entry
Asrul Sani
Latest entry:Bye Bye 2009, Ahlan Wasahlan 2010
Tirai 2009 dilabuhkan pada bulan November. Result UPSR pun dah diumumkan. Tahun ni lebih 40 orang murid dapat 5A. 2010 bagai menggamit dengan pelbagai cabaran baru. Sedar tak sedar dah setahun aku di sini. Macam tak caya ja. Tapi tu la, tahun depan meningkat lagi setahun usia. Walaupun baru setahun di SKMH, tapi banyak pengajaran & pembelajaran yang diperolehi di sini. Betul la orang dulu-dulu kata pengalaman akan membuatkan kita lebih matang. Pengalaman jugak akan membezakan personaliti diri setiap indivi... View this Fotopage entry
he himself
Latest entry:BERJAYA TIME SQUARE
View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Fayadh Aiman Fauzi
Latest entry:Enjoying the sunshine in spring!
Location: Bute Park, Cardiff Time: 2.30 - 4.30 pm :-> :-D LOL 8-) View this Fotopage entry
Mohd Azman Muhammad
Latest entry:Aqilah Sofea
gambar yang dah lama terperam kat dalam pc...second baby... dah boleh meniarap dan asyik nak berdukung jer. Nama diberi : Nur Aqilah Sofea D.O. B : 30 September 2008 Hobi : Berdukung dan berjalan... View this Fotopage entry
Mohd Rasyidan Adnil Mohd Pakri
Latest entry:and once again, back to ABERDEEN, the Energy Capital of Europe
View this Fotopage entry
Nabil Ali
View this Fotopage latest entry
naim saifullah
Latest entry:Some Art.. Really ???
New art in town.. Heheheh.. Juz only use Sony Cybershot DSC S750, i accidentally snap some cool pics.. :-> View this Fotopage entry
Hole in one
Mohamad Safwan xyz
Latest entry:Rombongan Tanta University yg "FREE"
jaulah ke cairo.. kubu sultan salahuddin al ayyubi.. piramid.. khan el khalili masjid hussain.. dream park.. View this Fotopage entry
Najdah says promote love not war
Latest entry:aku,tpon,laptop dan camera
View this Fotopage entry
Sharaf Ahmad
Latest entry:Saya dah umur 7 bulan la!
Apa habaq semua? Nama saya Amir Fahmi. Hari ni saya umuq 7 bulan. Hangpa apa habaq? InsyaAllah sihat noo. Saya sihaat. Tengok la pipi gebu saya ni. Mak saya yang jaga. Mesti la best. Mak saya best in the world. Baba saya pangge saya Hensem Baba. Alhamdulillah saya tak byk meragam. Tau dak apa Baba gelaq saya? Baby terbaik di Kepala Batas! Maaf la na. Saya mengantuk dah ni. Tiap kali nak tidoq saya mesti kena susu sebotoi dulu. Saya ni baby lagi. Baru umuq 7 bula... View this Fotopage entry
Anak-anakku
SOLIHIN RAZALI
Latest entry:=.="
Fuh~ long time no see everyone^^ , Im sorry to say but i totally forgot about this fotopages, but now im back with new updates ^^ Sorry Syarafie n Shukor :-S , once again i forgot to update ur birthday picture it sure been a fun time for all of us, sharafie..come back to USM :-O ...we are waiting for u ^^ * akmal, pakjan, syakir, banned, SHUKOR, fakhri, SYARAFIE, jehan oh, i've been to Bukit Tambun (not the theme park =.=") accidentally on the way going back to USM ^^ there are some great vie... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016